1:a Sidan http://www.mycourt.se/ http://www.mycourt.se/index.php?refer=8ef23c64093f851632e9d58978f59139#register_ppl

Nyheter 2011

DAMLAGET TILL DIVISION 2(2011-11-30)

Damlaget är klart för Division 2. I seriefinalen besegrades Enskede med 3-1 i matcher. Efter en lång och tuff kväll stod tjejerna till slut som vinnare.

Seriesegern är damlagets tredje raka och betyder alltså att det till hösten blir spel i Division 2. Ett stort GRATTIS tjejer!!
Läs mer»

 

Lost and found(2011-12-22)

Diverse bling bling, klockor och glasögon har glömts kvar i hallen under terminen, som kan fås tillbaka mot beskrivning.

 

JULLÄGER för juniorer(2011-11-25)

Anmäl dig till klubbens populära julovsläger. Åldersgräns 9 år.
Du får 3 timmar per dag samt gemensamma aktiviteter. Läs mer»

 

Information tennisskola och vuxenträning(2011-11-14)

Höstterminens sista träningsdag är söndag den 18 december, för både juniorer och seniorer. Vårterminen börjar måndag 9 januari.

För juniorerna har vi julavslutning lördag den 17 december kl 16-18 med tennis, lekar och fika.

Vuxenträningen fick ett extra uppehåll andra helgen under Farsta Babolat Cup. Den gången tas igen helgen 7-8 januari. Läs mer»

 

Rapport från seriespelet - förluster i helgen(2011-11-14)

Tre av veteranlagen hade match i helgen som gick. Tyvärr blev det förlust för samtliga. H45 förlorade borta mot Älta med 1-2. Ulf Lundgren vann sin singelmatch. Samir Bjelanovic förlorade sin i matchtiebreak. Johan Lilja och Anders Christenson föll sedan i dubbeln, även det i matchtiebreak.

H55 förlorade mot Sundbyberg med 1-2. Timo Hautaniemi vann sin singelmatch medan Tommy Tegelgård förlorade sin. I dubbeln förlorade Timo och Jan Himberg en jämn match med 8-10 i matchtiebreak.

Även D50 förlorade. Trollbäcken vann med 2-1. Delia Raileanu vann sin singel i matchtiebreak. Ulla Westlund förlorade. De båda förlorade sedan dubbeln klart.

Bara att ta nya tag!

 
2011-10-13

Tack alla som var på Farsta TK's 45-årsfest!

Stämningen på Enskede Värdshus var på topp! Utsökt grillbuffé & dryck, fina tacktal, prisutdelningar och inte minst live-bandet Burning Burritos som skapade fullt drag på dansgolvet!ritad_boll4

På grund av det lyckade evenemanget, överväger vi nu att planera för 46-årsjubiléumet ;o)

 

Välkommen till nya hemsidan!(2009-01-04)

Nu lanserar vi Farsta Tennis nya webbsida med ny, fräsch layout (tack Anne J) med utökad funktionalitet och innehåll. Läs mer»

 

Fysveckan 23-29 januari(2009-01-23)

Fysveckan startar fredag och vi kommer på ordinarie träningstid att ha gemensamma uppvärmningar, stretch och återhämtningsövningar och genomföra snabbhetstest. Fysträning är en viktig grund i all idrott. Läs gärna mer om detta på anslagstavlan 10 meter in i gången. På torsdagar har Martin fys för alla kl 17-18.

 

Medlemsskap 2011(2011-02-17)

I år har vi nya betalningsrutiner gällande medlemsavgiften.Tidigare personliga postgiroinbetalningar ersätts nu med en kollektiv utfakturering från klubbens sida. Vi ser gärna att inbetalningarna sker på klubbens bankgiro.
Läs mer»

 

Ingen parkering utanför hallen(2010-01-13)

Efter diskussioner med idrottsförvaltningen kommer endast personal få tillstånd att parkera utanför hallen från och med nu. Bilar som ej har tillstånd kommer bli "lappade".

Kommande aktiviteter

Våra Sponsorer


Anslagstavlan

Till minne av Mikael Stripple


Det är med djup sorg vi har tagit emot beskedet att Mikael Stripple har gått bort. Micke var verksamhetsansvarig i Farsta TK under åren 2009-2016, och han utvecklade under den tiden klubben på alla plan. Han införde bland annat den populära spelformen Pay´n play som arrangerades varje dag. När han själv stod på banan var det alltid fullbokat, och Micke hade inga problem att hantera 16 spelare på fyra banor själv. Förutom den vanliga klubbverksamheten var Micke engagerad i tävlingsjuniorerna. Tillsammans med sina professionella tränarkollegor har de fostrat och utvecklat ett flertal spelare till Sveriges elit. Förutom tennisverksamheten hade Micke ansvar för alla andra sysslor som krävs i en hall, och han drog sig aldrig för att hjälpa till med smått som stort, från långsiktig planering till att tömma papperskorgarna.

Micke var en exceptionellt duktig tränare för spelare på alla nivåer men framför allt så var han en underbar person med ett stort hjärta och med en enorm ödmjukhet och respekt för andra. Såväl spelare som personal sökte sig till klubben för att Micke var där. Han hade alltid ett öga ner på banorna från sitt kontor. Om en spelare stod utan motspelare eller tränare ställde han sig på banan trots att han hade mycket annat att göra. Han var den stora diplomaten som fick ta hand om svårlösta situationer ibland för att det ingick i hans tjänst, men oftast därför att han helt enkelt var Micke Stripple.

Tack för allt Micke!

/Johan Åqvist, ordförande i styrelsen
Läs mer»

 

Kontraktstider lediga!!

Vi har just nu några lediga kontraktstider lediga på söndagar.

Kontakta Jan Himberg på jan.himberg@farstatennis.net för mer information.

  

SPONSORPAKET

Marknadsför ditt företag och bidra till utvecklingen av Farsta TKs verksamhet!

Farsta TK har inlett ett spännande förändringsarbete där målsättningen är att höja kvalitén i alla delar av verksamheten.

Läs mer»

 

Sponsorpaket broschyr i pdf-fil.

Läs mer»

 

Farsta TK sponsorpaket

Tennismagasinet nr1, 2018


 
 

     

 
 
 

 
|
 Uppdaterad: 2019-06-23 |
|