1:a Sidan http://www.mycourt.se/ http://www.mycourt.se/index.php?refer=8ef23c64093f851632e9d58978f59139#register_ppl

Framgång för Filip i Göteborg

Förra veckan var Farsta TK spelaren Filip Hallin iväg och tävlade internationellt. Tennis Europe-tävlingen som gick i Göteborg. Filip gjorde en en fin insats i både singel och dubbel. I singel vann han mot topprankade spelare från Norge och Finland. Han fick tufft motstånd mot Finlands Patrick Stenfors (rankad 2) i semifinalen där Filip förlorade med 6-1, 6-3.

I dubbel tog han dock revansch tillsammans med duktige Joel Åkerlund (Näsby Park) och finalslog Macsen Sisam (Australien) och Max Stehling (Schweiz) med siffrorna 6-2, 6-2.

Filip fortsätter att utvecklas i sin nya hemmamiljö tillsammans med ett antal andra spelare och de tar nya steg i rätt riktning hela tiden. Det är viktigt att ha en proffsig bas i sin närhet när man är i de yngre tonåren så träningen kan hålla hög kvalitet hela tiden. Här har Farsta TK valt att sticka ut och gå en annan väg i sin träningsfilosofi för både de som vill satsa och de som vill utveckla sin tennis oavsett nivå där kvalitet är ledordet.

Det är både inspirerande och kul att få jobba i denna miljö som tränare tack till styrelse och kollegor som arbetar och gör detta möjligt.

Micael Schjölin

Våra Sponsorer


                  

 
 
 
 
 
 
 
 

 
|
 Uppdaterad: 2018-11-08 |
|