1:a Sidan http://www.mycourt.se/ http://www.mycourt.se/index.php?refer=8ef23c64093f851632e9d58978f59139#register_ppl

Funktionärsskap If Stockholm Open

Är du intresserad av att vara en del av den fantastiska funktionärsstaben under If Stockholm Open i år? Funktionärerna får som vanligt fri entré alla dagar, kläder, skor, mat och matchbiljetter till anhöriga.

Länk till anmälan och information om vilka funktionärsposter du kan söka hittar du här: http://www.ifstockholmopen.se/sv-SE/Functions 
Sista anmälningsdagen är 17/9 kl. 9.00

Utöver detta bjuds det som alltid även på middagar, afterwork, tävlingar och mycket annat! Och, det viktigaste av allt, är att du får ta del av en gemenskap och sammanhållning som är svår att få uppleva någon annanstans.


Är du extra intresserad och känner att du gärna vill få en djupare inblick i hur ett stort idrottsevenemang arrangeras? Kanske vill du jobba med något liknande i framtiden? Ta då chansen och sök vårt internship. 

Blir du antagen kommer du genom case uppgifter, föreläsningar och korta presentationer, som ges av personer med stor inblick i turneringen, få en exklusiv inblick i hur ett stort idrottsevenemang arrangeras och byggs upp. Mer information om detta samt hur du ansöker hittar du här:  http://www.ifstockholmopen.se/sv-SE/Functions/Funktionarsbeskrivningar/Internship

 

Så, ta chansen och upplev allt det fantastiska med SO-bubblan, antingen som publik eller funktionär!

 

Länk till anmälan och information om vilka funktionärsposter du kan söka hittar du här: http://www.ifstockholmopen.se/sv-SE/Functions Ta även en titt på funktionärsaffischen som sitter i hallen!

 

Hör av dig om du har några frågor! Hoppas vi ses i oktober:)

 

Vänligaste hälsningar,

Karolina Söör
karolina.soor@stockholmopen.se

073-672 08 10

Våra Sponsorer


                  

 
 
 
 
 
 
 
 

 
|
 Uppdaterad: 2018-11-08 |
|