1:a Sidan http://www.mycourt.se/ http://www.mycourt.se/index.php?refer=8ef23c64093f851632e9d58978f59139#register_ppl

Utesäsongen är avslutad och innesäsongen tar vid

 

Tiden som gått har varit mycket inspirerande på många sätt.
Ett av de stora målen innan grussäsongen startade var att bli mer noggranna i allt vi gör. Gruset började med läger i Tyskland som gav en del att jobba med. 

Förutom bas träningen hade vi kommunikation som en del av upplägget. Spelarna var tvungna att ta mycket ansvar själva och ge tränarna feedback om hur de upplevde de olika situationerna i träningen. Detta moment har följt spelarna hela sommaren, kommunikation och bas träning. Resultaten har varit mycket bra och inte bara spelresultatet utan hur de värderat sin träning och sina matcher.

Sommarresultat

Maria Petrovic Finalplats i SEB next generations Cup, Segrare i singel och dubbel Båstad, Kvartsfinal F 14 KLTKS Sommarspel, Segrare i singel och dubbel JSM Lund, Kvartsfinal ETA Tyskland, Slutspelsplats i Masters 3-5 okt (de åtta bästa tjejerna i landet gör upp om masterstiteln).

Angelina Melki Finalplats i SEB next generations Cup, Finalplats Norrköping holmen paper CUP, Finalplats KLTKS Sommarspel, åttondelsfinal JSM Lund, Slutspelsplats i Masters 3-5 okt (de åtta bästa tjejerna i landet gör upp om masterstiteln).

Alma Johansson Vinst Hellas Zeta Open

Ida Johansson Vinst Båstad Corem CUP

Filip Hallin Semifinal Dubbel JSM Lund, Finalplats Norrköping Holmen Paper Cup, Vinst Varbergs sommarturnering P18,

Alexandra Causic Missade Båstad p.g.a. sjukdom. Hon valde att åka ner till Serbien och träna hela sommaren och har inte tävlat så mycket.

Martina Petrovic Har haft jämna resultat med några kvartsfinaler och 3:e omgångar.

Olivia Berg Wadsten Har inte tävlat så mycket i sommar, men har tränat mycket hemma och utomlands.

Våra Sponsorer


                  

 
 
 
 
 
 
 
 

 
|
 Uppdaterad: 2018-11-08 |
|