1:a Sidan http://www.mycourt.se/ http://www.mycourt.se/index.php?refer=8ef23c64093f851632e9d58978f59139#register_ppl

Masters slutspelet

Sveriges bästa 12 åringar gjorde upp om titeln i masters-slutspelet som gick av stapeln mellan den 3:e och 5:e oktober. Farsta TK hade två spelare med i finalomgången. 

Maria Petrovic Tog sig igenom sin pool med endast ett tappat set. Hon hade det kämpigt med ett par detaljer som hon fick slipa på mellan matcherna på träningsbanan. När hon hittat sin trygghet och rytm så var det inget snack om saken hon finalslog duktige Vilma Karlander Lerums TK med 6-1, 6-2

Maria spelade med både kraft och variation. Framförallt i serven och returerna som hon tagit ett kliv till. Det är viktigt att denna del av spelet fungerar då det skapar en trygghet.

Angelina Melki Har gjort en fantastisk slutspurt för att kvalificera sig till mastersslutspelet. I början på augusti låg hon på blygsamma 8 poäng men efter noggrann övervägning så satte vi upp ett resultatmål (hör inte till vanligheten för en tolvåring) men vi gjorde det i alla fall. Hon klarade precis att knipa den attraktiva åttonde platsen genom att gå till final i två stycken klass B och kvartsfinal i en klass A tävling (Norrköping, KLTK sommarspel, och JSM ute) och därigenom ta tillräckligt med poäng för kvalificering. Hon slutade på en sjätte placering bland de åtta bästa i landet.

  Järfälla Open

Emma Persson som har sitt ursprung från Nynäshamns TK har börjat spela i Farsta TK denna termin. Hon har haft en positiv utveckling under sommaren och har gjort ett fint resultat i hennes senaste tävling. Emma är född -03 och hon tog sig ända till final i Järfälla Open. Järfälla Open ingår i kategorin Stockholm junior tour. I finalen förlorade hon mot duktige Nathalie Johansson Stockholms TK, siffrorna blev 6-3, 6-1 till Nathalie.
 

Våra Sponsorer


                  

 
 
 
 
 
 
 
 

 
|
 Uppdaterad: 2018-11-08 |
|