1:a Sidan http://www.mycourt.se/ http://www.mycourt.se/index.php?refer=8ef23c64093f851632e9d58978f59139#register_ppl

H35 serievinnare trots förlust

H35 är seriesegrare!

 

Det blev förlust i den sista matchen mot Nyköping för en vecka sedan, men tur med konkurrenten Viggbyholms resultat gör att seriesegern ändå är klar.

Inför matchen mot Nyköping drabbades laget av sjukdomar på både Fredrik Klang och Fredrik Kirst. Man fick därför kasta om en del i laguppställningen. Singlarna spelades av Rubin Virdi och Carl Sandström.

Carl avfärdade sin motståndare enkelt med 6-1,6-0. Därmed stod det klart att Farsta endast behövde en matchvinst till för att ta hem seriesegern.

Rubin gjorde en stark insats mot gästernas obesegrade "etta". Efter ett lite svagt första set som slutade med förlust 3-6 så kom Rubin starkt tillbaka och lyckades vinna andra set med 7-5 och därmed skulle matchen avgöras i matchtiebreak.                      Rubin började bra och tog ledningen med 7-5, men sedan blev han alldeles för passiv och förlorade till slut med 7-10.

Därmed skulle dubbeln avgöra. Farsta ställde upp med Carl och Per, en på förhand stark uppställning.                                      Men Nyköpingsparet gav överraskande bra motstånd och tog hem första set med 6-4. I andra set spelade Carl och Per lite sämre och fick två matchbollar emot sig vid 3-5 (i motståndarnas serve dessutom), men lyckades bryta tillbaks och räddade igen matchbollar vid 5-6, nu i Carls serve och tog setet till tiebreak. Där gick de fram till 5-2 ledning, men precis som med Rubin så hände det något och Farsta tappade fem raka bollar och förlorade därmed både dubbeln och lagmatchen.

I och med förlusten så var förutsättningarna att konkurrenten Viggbyholm inte fick vinna båda sina kvarvarande matcher med 3-0. Redan på söndagskvällen kom resultatet att Viggbyholm "bara" vann med 2-1 mot Vallentuna.

Därmed är Farsta TK seriesegrare!

Våra Sponsorer


                  

 
 
 
 
 
 
 
 

 
|
 Uppdaterad: 2018-11-08 |
|